C L O U D ;
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Long Time
Wednesday, May 4, 2016 • 6:30 PM • 0 comments


Assalammualaikum, Hello ...
Long time tak post apa apa kat blog ni . Bila tengok balik post yang lelama tuh HAHHA so funny tah pape je aku tulis . Tak silap aku last aku post 2013 tak silap masa form 4 dulu . Sekarang dah 2016, lama kot tak post pape . Alasan? busy lah, tak tahu nak tulis apa, malas nak bukak laptop dan segala malas. So , post yg lelama tuh aku dah delete . Sebab apa ? Kelakar okay bila baca balik . And sekarang ni tengah semester break . 2 months kot tak ada apa nak buat . Nak mintak kerja pulak dan dah isi borang pun pastuh tak ad siapa nak call . hm, tak pe laa . Boleh ler jogging untuk kurus kan badan ni . Heeee . Okay, byee oulls....



MY WORDS;
Assalammualaikum and Hello. WELCOME TO MY BLOG <3

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Long Time